R1-00572-024A
Se neste verk: "det umulige"

R1-00572-024A

Andrea Trondsdatter Haugland

Andrea Trondsdatter Haugland

7 måneder, 2 uker siden (381 besøk)

Eivind, 06.01.18. Hva ser du på?

Kommentarer

 • Heidi-Anett Haugen

  7 måneder, 2 uker siden

  Hei Andrea, så fint å høre. Det kan være vanskelig å bli tatt bilde av, for det er vanskelig å virke naturlig som du sier. Jeg synes du har funnet en god måte på å få menneskene du tar bilder av, til å være naturlige og glemme kamera. Tenker at du kanskje også er trygg bak kamera, som gjør at de foran kamera også føler seg trygge, og glemmer kamera litt :)

 • Andrea Trondsdatter Haugland

  7 måneder, 2 uker siden

  Når jeg tar bilder av mennesker, liker jeg å fange øyeblikket hvor de ikke tenker på kamera, men heller noe i omgivelsene, eller en opplevelse, eller noe positivt/negativt, og det er da føler jeg bildet blir mest naturlig.

 • Heidi-Anett Haugen

  7 måneder, 2 uker siden

  Hei Andrea, det var veldig fint å høre tankene dine rundt bildet. Spennende at du ba Eivind tenke på noe han ville oppleve i det nye året, og at du dermed fanget et tenkefjes. Spennende også at vi ikke kan vite hva han tenkte på, men kanskje var det opplevelsen med å se stjernehimmelen. Er dette en måte du pleier å jobbe på? å ta bilder av andre, men å be dem tenke på noe spesielt?

 • Andrea Trondsdatter Haugland

  7 måneder, 2 uker siden

  Hei Heidi-Anett! Dette tok jeg da meg og personen på bildet, Eivind, gikk natt-tur i Nesbyen rett etter nyttår. Vi ville gå ut å se på stjernene, og langs veien gikk vi forbi denne skogen, og her ba jeg Eivind om å tenke på noe han ville oppleve i det nye året, og dette er da resultatet av hans tenkefjes. Vi hadde gått litt og det var deilig med pause, så rett etter bildet satt vi oss ned å skrudde av hodelykta, og da kom stjernehimmelen frem. Kanskje det var denne opplevelsen han tenkte på?

 • Heidi-Anett Haugen

  7 måneder, 2 uker siden

  Hei Andrea, jeg er gjestementor for juli :) fint bilde, vil du fortelle litt hvordan du har tatt det, og hva tanker du har hatt. Jeg liker at personen i bilde er omringet av grå treer med snø på, det ser ut som om det må være kveld/natt for det er så mørkt, og personen har hodelykt på. Kanskje er han sliten, kanskje er han trett, hva ser han på? og hvordan har han komt seg dit hvor han er, og hvorfor? det er ting jeg tenker på når jeg ser bildet. Gleder meg til å se flere bilder av deg.

More from Andrea

Other in the bilde category