IMG_20180927_010613
Se neste verk: "det umulige"

IMG_20180927_010613

Gabriel Stenlund Larsen

Gabriel Stenlund Larsen

7 måneder, 3 uker siden (275 besøk)

Kommentarer

 • Ronny Faber Dahl

  7 måneder, 3 uker siden

  Ah! Takk for svar Gabriel. Interessant måte å lage en form, for så å jobbe med overflaten. Nesten samme prosess i industrien hvor man bruker vakuumpress for plastik. Så du beholder den originale formen og kan potensielt lage mange masker. Kult. Lykke til med arbeidet.

 • Gabriel Stenlund Larsen

  7 måneder, 3 uker siden

  Ja! Er i prosessen av å lage selve masken nå, legger lag med gråpapir og tremlim på leiren, når jeg har dekket hele flaten, skal jeg pusse tilbake fin detaljene, etter at det er gjort fjerner jeg masken fra formen, (leiren) for så å pakke innsiden med en blanding av tremugg og trelim som når det herder skaper ett overaskend sterkt materiale, masken kommer til å bli cirka 5-7mm tykk, når alt det er gjort, skal jeg male masken for så å spraye den med klarlakk, dette er første gang jeg lager en maske så har ikke stort mer å vise så langt, men mere kommer fortløpende!

 • Ronny Faber Dahl

  7 måneder, 3 uker siden

  Hei. Er det materialet modell leiere for å varme i ovn til keramikk? Veldig detaljert og kult å se noe skulpturelt i prosess. Skulle gjerne sett om du lastet opp mer. Også noe ferdig. Teknisk veldig bra, siden er ikke det enkleste materialet å jobbe med når det tørker fort. Motived ser ut som en maske av en ulv? Er det bare en eller har du fler masker?

More from Gabriel

Other in the bilde category