De fire elementer
Se neste verk: "det umulige"

De fire elementer

Ragnhild Hilden

Ragnhild Hilden

10 måneder siden (418 besøk)

Siden jeg er så flink til å stadigvekk starte på nye prosjekter, så tok det meg omtrent et helt år og gjøre ferdig de her.
Tegnet og fargelagt i PaintTool SAI.

Kommentarer

 • Ronny Faber Dahl

  9 måneder, 3 uker siden

  Hei Ragnhild, takk for svar! Bra at du jobber med mye prosjekter har din arbeidsmåte, og jobber i ditt eget tempo. Min kommentar om figurene var i forhold til ting å tenke på videre, om hva det betyr å bruke velkjente figurer fra internet, i forhold til noe du selv finner opp originalt. Dette er opp til deg om du liker å eksperimentere. Interessant det symbolikken med vann ild, jord og luft.

 • Ragnhild Hilden

  9 måneder, 3 uker siden

  Hei Ronny, tusen takk for kommentar! Ja jeg har tegnet på computer fra start til ferdig. Som oftest når jeg lager noe digitalt så gjør jeg det. Og her starta jeg hele prosjektet kun med den røde enhjørningen, og da den var ferdig, så fant jeg ut at jeg skulle lage fire stykker for å representere de fire elementene. Og ja er ganske enkelt å bruke enhjørninger og drager osv. men det var noe som bare passa å jobbe med da jeg starta på den. Har nå en hel haug med nye prosjekter på gang, så tester ut en del, for meg nye ting :)

 • Ronny Faber Dahl

  9 måneder, 4 uker siden

  Hei Ragnhild. Hele arbeidet er tegnet på komputer fra start til ferdig? Dette liker jeg. Å large kunst på komputer er faktisk utrolig vanskelig, samtidig som vi for en-eller annen grunn ser på tegning med pensel og maling med malekost høyere i status og "naturlig" blir kunst. Liker hvor høy kvalitet det er på tegningene med tanke på tiden du har brukt, også repetisjon er bra. Formelt er dette friskt! Du bryter også tradisjonelle media med å jobbe på data, uten å bli lav kvalitet eller bli "gaming-conseputual art". Unicorns er noe man ser endel i pop, så det virker appropriert - skulle gjerne sett dette tatt videre med mer originalt innhold. Det er veldig enkelt å bruke innhold som enhjørning symbolikk eller feks. drager. Dette er opp til deg om hvilken konkekst du vil jobbe med og hvilke mål du har for arbeidet ditt, og om du vil printe ut som fysisk arbeid eller om det forblir datafiler. Mange kunstnere idag jobber også med data som kunstverktøy, se Seth Price

More from Ragnhild

Other in the bilde category