Utdrag fra dagboka
Se neste verk: "det umulige"

Utdrag fra dagboka

Jakob Brandal Østringen

Jakob Brandal Østringen

9 måneder, 1 uke siden (214 besøk)

Kommentarer

 • Jakob Brandal Østringen

  8 måneder, 3 uker siden

  Hei, Eirik. Tusentakk for fine ord. Det jeg skyter med er en liten japansk Point & shoot med litt forskjellig billig film slik som Kentmere som er brukt her, Fomapan, C200 eller Kodak Colorplus. Varierer ut fra hva jeg har og hva som fanger meg der og da.

  Prosjektet skal være en slags dagbok der jeg dokumenterer ungdomstiden min. jeg merket at jeg husket ikke alle de små øyeblikkene som jeg ville ha med videre. Øyeblikk som da man blir skiggelig drita med noen venner eller da jeg gikk på tur med hunden min på Kvamsøya. Så derfor begynte jeg og dokumentere disse øyeblikkene i hverdagen min.

  Noe jeg virkelig liker er fotobøker, men jeg føler jeg mangler kunnskapene å skape fotobøker så når jeg skal lage sidene spør jeg venner av meg og lærere som jeg vet har kunnskap om det. Noe jeg også ser etter er at fargene passer og at bildene skaper en historie i lag. Ikke at det trenger å være en dypere mening bak hver side. Ofte ser jeg etter at det bare ser bra ut sammen.

  Tusentakk for fine ord, det er noe jeg alltid setter pris på!

 • Eirik Havnes

  9 måneder, 1 uke siden

  Jeg liker godt dette dagbokprosjektet. Mange fine observasjoner og utsnitt, og ikke minst delikat fremstilt.
  Hva er det du skyter med? Har du noe overordnet mål med prosjektet, eller en prosjektbeskrivelse? Det hadde vært interessant å høre hvordan du tenker når du setter sammen de forskjellige bildene opp mot hverandre.

More from Jakob

Other in the bilde category