«VENUS»
Se neste verk: "det umulige"

«VENUS»

Andrea Gladhaug

Andrea Gladhaug

5 måneder, 1 uke siden (177 besøk)

90x60 cm Olje på lerret
Bildet er laget etter en bestilling fra ei jordmor. Hun ønsket at bildet skulle innebære graviditet og ellers hadde jeg frie tøyler.

Siden jeg aldri har født selv, bestemte jeg meg for å gjøre research på nettet der jeg fant bla. brutale føde-videoer av kvinner som bæsjer på seg selv mens de sitter på huk i et blodig badekar. Jeg spurte også min mor om hennes erfaring etter å ha født 3 barn.

Fra mitt perspektiv er barnefødsel en sofistikert men brutal prosess og tanken på at vi alle har kommet til verden slik er utrolig. Derfor ønsker jeg å illustrere utmattelsen men også skjønnheten og lengselen etter barn ved graviditet.

Kommentarer

  • Edy Poppy

    5 måneder, 1 uke siden

    Jeg liker bildet, det er deilig å se på. Men det voldsomme du snakker om i researchen din ved barnefødsel osv, ser jeg derimot ikke i dette bildet. Dette virker mer som en drøm, og barna, nesten som dukker. For det er fire av dem, det er jo voldsomt. Og de er nesten identiske og ansiktsløse. Noe jeg liker. Men det hadde også vært spennende å se hva som hadde skjedd dersom du f.eks hadde gjort dem om til dukker? Fått inn flere detaljer. Som et eksperiment i alle fall. Og så hatt ett oppfølgingsbildet som er mer brutalt, med fødsel eller rett etter fødselen???? Kjenner du maleren Lucian Freud? Han kunne vært spennende for deg å sjekke ut. Uansett, veldig fint bilde, gleder meg til å se mer fra deg!

More from Andrea

Other in the bilde category