Varme

Oda Ådland Thowsen
Oda Ådland Thowsen
Ble medlem for 1 år, 2 måneder siden (157 besøk)

Digital tegning
Program: Affinity Photo

Et lite gårdsbruk, rett før sola går ned. Sola skiller fargene nemlig - når du går en tur på Leira, rett før sola går ned - da er alle fargene skilt. Du ser trær som er både knæsj oransje og mørkegrønne. Det er røde hus, slik som på tegningen - hvor varmen stråler ut fra trepanelet.
Denne gården ligger rett ved en sving, og hvis du går kveldsturer på de riktige dagene, så er du kanskje heldig og ser noen kuer. Kuene på Leira er helt hvite, men hvis du er på Leira ved solnedgang, så kan de se røde ut. Etter solnedgang - blåe kuer.

Denne gården ligger 15 minutter unna huset mitt.

Huset mitt er grått, men det pleide å være gult. Jeg foretrekker egentlig gult, framfor grått. Vi tok ned markisen vår etter at huset ble malt, og under opphenget til markisen skinner gulmalingen fortsatt. Kanskje noen naboer er misfornøyde med at vi har en lang gul stripe som er umalt? Jeg tror ikke det har så mye å si egentlig, for hvis du ser nøye etter, så kan du se noen gule flekker, som malerne glemte å male over. Spesielt ved overgangen fra vegg til gelender, eller i hjørnene. Farger har noe å si. Jo større skillet mellom fargene, jo mer spenning skaper det. Det er det som skaper kontrast i hverdagen.