Loftet 2.0
Se neste verk: "det umulige"

Loftet 2.0

Liv Csilla Wallace

Liv Csilla Wallace

3 måneder, 3 uker siden (168 besøk)

90 x 70 cm akryl på lerret. Etter gode tilbakemeldinger på bildet har jeg nå gjort ganske store endringer på bildet mitt kalt loftet. hvilke versjon er best?

Kommentarer

  • Hanne Grieg Hermansen

    3 måneder, 2 uker siden

    Hei Liv! Etter å ha sett på begge bildene flere ganger nå ser jeg fine ting i begge. I den første versjonen liker jeg fokuset du har valgt, på grunn av fargene er personen på gulvet mer definert i billedflaten og bildet blir på den måten klarere, på et vis. I denne siste versjonen ser jeg at du har gjort en del endringer, du har bl.a. fått frem lyset (og en fornemmelse av varme) fra stekeovnen fint, noe også det mørke i buksene forsterker. Det kunne vært interessant å se hvordan opplevelsen av motlys ville blitt intensivert dersom du hadde holdt også de blå buksene, og begges skjorter i en mørkere tone.
    Jeg liker også det du har på gang med hånden til den nye skikkelsen, den har en annen type fargemessig følsomhet enn f.eks. føttene (som er malt mer bevisst i fargefelt mot fargefelt). Har du laget serier av samme motiv noen gang? Det er flere kunstnere som jobber slik, og det kan være veldig interessant for publikum å la seg tvinge inn i ett, og bare ett, motiv :)

More from Liv

Other in the bilde category