Passasje. En mobilkamerakonkurranse

Project image

På flyplassen på vei til et nytt sted. Endt skolegang og russetid – du skal begynne å studere? Eller kanskje i det øyeblikket søvnen nesten tar deg over. Du er i drift i overgangen mellom det kjente (og kanskje bekvemme), til noe nytt og uavklart.

Våren er synonymt med overganger for mange av oss – selv de av oss som bare venter med kropp og hjerte på varme og lys. Om våren glitrer konfirmanten – på vei fra barn til voksen, en overgang ofte betegnet som liminalfasen av antropologien: En sårbar fase ikke uten risiko - for hva er man om man ikke er det ene eller det andre, når man er tvetydig? Et objekt i ferd med å trø over terskelen, som må beskyttes både seg selv og krefter utenfor menneskelig kontroll, som i tillegg selv kan utgjøre en trussel.

Eksisterer det fremdeles en risiko ved forflytningen, overgangen, mellomrommet? Eller snakker det moderne mennesket flytende «transit»? Er vi kanskje endringsjunkier? Flytter vi oss så raskt at vi ikke lengre er følsomme for de nyansene livets passasjer byr på?

Trafo ønsker våren og forsommerens liminalfaser velkommen med å invitere til mobilkamerakonkurranse. Fang dine små eller store forflytninger der du er, last dem opp og vær med i konkurransen om et reisestipend på kr 5 000,-

PREMIE
Det beste bidraget blir premiert med et reise- og studiestipend på 5000,- kroner. Du må være mellom 16 og 22 år for å delta.

PÅMELDING
Klikk “Meld meg på” her inne på konkurransen. Deretter kan du velge “Last opp bidrag”. Bidraget ditt blir da med i konkurransen.

FRIST
Siste frist for å laste opp bidrag søndag 24. juni