Open Call: «Hvordan er det å være meg?»

Project image

Skriv om hvordan det er å være deg – og få teksten din publisert i nytt nasjonalt bokprosjekt!

Abup forlag har satt i gang et nytt bokprosjekt, og i samarbeid med Trafo.no, søker de nå tekster av unge skrivetalent. Prosjektet går ut på å speile den unge befolkningen i Norge.

Hvordan er det å være deg? Vi ønsker både det gode og det vonde, det morsomme og det tragiske. Du velger selv sjanger, men teksten din må være inspirert av tittelen «Hvordan er det å være meg?» og kan ikke være lengere enn totalt 3 A4-sider (skriftstørrelse 12).

Ikke skrivende? Vi er også på jakt etter et bilde/illustrasjon til forsiden. Bildet må gjenspeile temaet, men det er åpent for personlig tolkning.

DELTA I PROSJEKTET
For å delta må du være i alderen 13-25 år, og laste opp en tekst eller et forsidebilde som er inspirert av tittelen «Hvordan er det å være meg».

PÅMELDING
Klikk “Meld meg på” her inne på konkurransen. Deretter kan du velge “Last opp bidrag”. Bidraget ditt blir da med i konkurransen.

FRIST
Siste frist for å laste opp bidrag er 20. november 2018.

REDAKTØR
Redaktør for boken er Thea Johannessen hos Abup forlag. Hun vil i samarbeid med forfatter og trafo-mentor Hanne Ramsdal velge ut hvilke av de opplastede bidragene som skal inngå i det ferdige bokprosjektet.