Bli med på fanzine-festival

Project image

Trafo.no samarbeider med Bergen Art Book Fair - landets største festival for fanziner og egenutgivelser.

Festivalen arrangeres 1-4. november og Trafo vil gjerne invitere med inntil 6 deltagere i alderen 18-22 år som får et spesialsydd opplegg på fredag 2. november. Det er gratis å delta denne dagen. Er du tilreisende kan vi gi inntil 2500,- i reisestipend for å dekke reise/overnatting.

TRAFO-PROGRAM - Fredag 2.november 2018


Kl 10:00 Workshop: Intro til riso-print med George Wietor
En risograf ser ut som en kopimaskin, men fungerer etter samme prinsipp som silketrykk. Vi starter dagen med at George Wietor, som er en internasjonal superstjerne innen riso-print, gir en introduksjon til teknikken. Alle får teste riso-print og arbeide med analoge motiv, med penn, pensel og collage på papir, som deretter skannes direkte på maskinen. Wietor er amerikansk, så workshopen vil være på engelsk.

Kl 13:30 Omvisning på Bergen Art Book Fair
Arrangørene gir oss omvisning på messeområdet i Bergen Kunsthall hvor det er over 50 utstillere som viser sine publikasjoner, fanziner og kunstbøker.

Kl 15:00 Mat / Pause

Kl 17:00 Offisiell åpning av Bergen Art Book Fair
Vi blir med på åpningen i kunsthallen.

Kl 19:00 Mini-talks på Landmark
Dagen avsluttes på Landmark hvor det blir en rekke mini-presentasjoner fra diverse kunstnere, designere og småforlag som forteller om sine bokprosjekt.


Kontakt Adrian Andersson (adrian@trafo.no) dersom du har spørsmål, eller registrer deg i skjemaet under om du er interessert.