Skrivekurs med Atle Håland i Stavanger

Project image

Liker du å skrive? Trafo.no sender forfatter Atle Håland til Sølvberget bibliotek og kulturhus i Stavanger 5.-6. april 2019. Der vil han holde todagers skriveverksted for deg som er 16-22 år. Helt gratis. Meld deg på nå!

Mer om skriveverkstedet

Felles for alle som skriver er at vi noen ganger trenger hjelp, verktøy og kreative grep for å komme i gang; fra idé til tekst. På dette kurset vil du få konkrete tips og øvelser til skrivearbeidet ditt, uavhengig av sjanger. I løpet av helgen vil du få tid til å utforske og utvikle dine egne tekstideer og ditt eget litterære univers med kursholder og andre kursdeltakere.

Rettskrivning er ikke viktig, vi jobber med å finne innganger til den skjønnlitterære skrivingen. I løpet av kurset bygger deltakerne opp sitt eget univers. Hver deltaker kan bruke sin sjanger, enten det er dikt, dramatikk, novelle, fantasy eller lignende. I løpet av helgen er håpet å danne et skrivende fellesskap, hvor vi lytter til hverandre, og hvor vi tar tak i det som napper, der det snubler, og bruker dette til noe konstruktivt, i stedet for å se på det som feil.

Atle Håland debuterte i 2015 på Flamme forlag med boka Han, og ga ut samlingen Vannfall, året etter. Begge samlingene høstet gode kritikker og ble raskt solgt ut fra forlaget. Atle har gått på Forfatterstudiet i Bø, og driver det litterære kollektivet Litteraturhuset i Kristiansand. Høsten 2018 utkom hans tredje diktsamling Jeg reiser. Samlingen er basert på skriveøvelsene han bruker i dette kurset.

Praktisk info

Kurset tar 12 deltakere og går over 10 timer:
- fredag 5.april kl 17:00-21:00
- lørdag 6.april 10:00-16:30 (inkludert pause).

Påmelding

Det er gratis å delta. For påmelding, send en e-post til paamelding@stavanger-kulturhus.no