Månedens trafotalent i august 2019

Månedens trafotalent er Jori Violett Mohanned med tegningen DRAWING. En tegning som er så detaljert at den kan se ut som et fotografi. Det var noe med dette øyet som gjorde at det stadig dukket opp i hodet mitt etter å ha sett det for første gang. Øyets sårhet og tårenes magiske kraft gjør at denne tegningen er veldig sterk. Ikke minst syntes jeg at Jori Violett er til stor inspirasjon da hun skriver at hun ikke hadde råd til nye blyanter og at tegninene er gjort med en vanlig blyant, og at hun har brukt sin egen neglelakk for å få frem tårene.

Det handler om å bruke det man har og ut fra det kan det oppstå fantastisk kunst!

Igjen tusen takk til alle for at jeg har fått lov til å få en smakebit av deres verden.

Tone Kittelsen

Alle som blir kåret til månedens TrafoTalent er med i konkurransen om å bli årets TrafoTalent. Årets TrafoTalent får et arbeidsstipend på 20.000,-.

DRAWING

Jori Violett Mohanned
Jori Violett Mohanned
Ble medlem for 11 måneder, 3 uker siden (405 besøk)

Denne tegninga har jeg tegnet da jeg ikke hadde rå for å kjøpe dei blyantene jeg trengte ! Jeg brukte neglelakken min for å få tegninga mer virkelig og får å få fram tårene. Jeg vill bare si at man kan gjøre mye av det man har rundt seg , og at man ikke må gi opp , jeg hadde ikke gode blyanter men allikavel klarede jeg å få en god tegning. Aldri gi opp om du ikke har råd til det du trenger ! Faktisk med en vanlig grå blyant som du kan få fra skolen , kan du tegne mye :)!