Trafo-konkurranse: "Galskap"

Project image

Kunstner Maria Pasenau har utformet konkurransen “Galskap” for Trafo.no. Delta med ditt bidrag - og bli med i konkurransen om å vinne et reisestipend på kr 5 000!

DENNE KONKURRANSEN ER NÅ AVSLUTTET. DU KAN FINNE VINNERNE OG BEGRUNNELSEN HER.

Galskap er alltid noe som både har irritert meg og inspirert meg på samme tid. Hva er menneskeligheten uten gale ideer? Selv mener jeg at alle nytenkende ideer er starten på en genial tenke, å tenke selv i stede for å ta de vanlige tingene for gitt er en av mine drivkrefter i livet.

I denne konkurransen vil jeg at dere tar utgangspunkt i ordet galskap – om man tar det helt bokstavlig eller tenker fritt rundt det er valgfritt.

Alle typer uttrykk er velkommen til å delta!



PÅMELDING

Klikk “Meld meg på” her inne på konkurransen. Deretter kan du velge “Legg til mitt verk”. Bidraget ditt blir da med i konkurransen.


PREMIE

Ett av bidragene blir premiert med et reise- og studiestipend på 5000,- kroner. Du må være mellom 15 og 25 år for å delta.


FRIST

Siste frist for å laste opp bidrag er 10.juni 2023.




Maria Pasenau står for temaet til konkurransen og for juryeringen av bidragene.


Maria Pasenau (f.1994) er utdannet fra Norsk Fotofagskole i Trondheim. Hun arbeider både med fotografi, installasjon, performance og skulptur. Pasenau har høstet oppmerksomhet for grensesprengende utstillinger som tematiserer tabubelagte temaer som kjønn, kropp og seksualitet, der hun retter et reflektivt og ironisk pek mot samtidens selv-iscenesettende mediekultur. Instagram: @pasenau

Portrettfoto av Maria Pasenau: Håkon Siri